Bie rrethimi i kryeministrisë. FOTO

Protestuesit e opozitës kanë nisur marshimin për rrethimin e godinës së Kryeministrisë nga të gjitha anët. Disa prej tyre kanë sulmuar edhe gardhin me hekura të vendosur mbrëmë. Skenari i rrethimit të Kryeministrisë po praktikohet për herë të parë nga opozita dhe duket se kjo ka gjetur të papërgatitur edhe policinë. Fotot jane realizuar nga […]

Vazhdo të lexosh

Protesta e studentëve/ Hidhen tymuese të gjelbra përpara Kryeministrisë

Studentët me megafon janë duke hedhur thirrje përpara zyrës së Kryeministrit për plotësimin e kërkesave të tyre. Njeri pas tjetrit ata marrin fjalën ndërkohë që kanë hedhur tymuese në ngjyrë të gjelbër. Policia është bërë gardh përpara godinës së qeverisë dhe vëzhgon ën qetësi, protestën, e cila po ndizet minutë pas minute me thirrje,  por […]

Vazhdo të lexosh

E fundit/ Gjimnazistët e Tiranës vërshojnë drejt studentëve tek Kryeministria. VIDEO

Gjimnazistët e Tiranës kanë vërshuar me parulla dhe me vërshëllima bilbilash në këto momente drejt Kryeministrisë për t’u bashkuar me studentët. Protesta e mijëra të rinjve vazhdon ndërkohë në dy sheshe: para Ministrisë së Arsimit dhe para Kryeministrisë nën sloaganin: 8 kërkesa, 2 sheshe, 1 kauzë. Po ashtu, protestohet në të gjitha universitetet e vendit. […]

Vazhdo të lexosh

Edison Ypi: Çadër Tempul

Ky artikull është shkruar posaçërisht për Albanian Free Press Sa madhështore, sa marramendëse, kjo çadër e madhe para Kryeministrisë ku demokratët janë futur për të protestuar. Duke shetitur brenda asaj çadre, nuk të duket si çadër, të duket si Time Machine, si Makinë e Kohës. Nëse ke ndjeshmërinë e duhur dhe njeh Alfabetin e vuajtjes, […]

Vazhdo të lexosh