Kryemadhi: Të bindim qytetarët të votojnë, si dhe të aplikojnë për karta identiteti

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, e ka nisur ditën e sotme me banorët e Njësisë NR. 9 në Tiranë, me të cilët ka diskutuar për problematike të ndryshme sociale. Gjatë fjalës së saj me qytetarët, Kryemadhi është shprehur se sot njerëzit ndihen të pa përkrahur, të pambrojtur, nuk kanë mundësinë e krijimit të biznesit, të […]

Continue Reading