PS shkarkon 100 zyrtarë të LSI

Ilir Beqaj si ish Ministër i Shëndetësisë ka lëshuar  një urdhër shkarkimi për rreth 100 nëpunës dhe zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësi. Personeli prej gati 100 zyrtarësh ishte i punësuar në Drejtorinë Rajonale dhe Spitalet e Qarkut të Durrësit. Burime të Lajme.al thanë se pothuaj të gjithë punonjësit që kanë marrë urdhrin e largimit rezultojnë […]

Continue Reading

Edhe të majtët Evropian të korruptuar

A i ka favorizuar bashkëpunëtorët e ngushtë kur ka qenë President i Parlamentit të BE kandidati për kancelar i socialdemokratëve gjermanë? Ekspertë të BE po verifikojnë faktet nëse duhet të hapin një procedurë hetimore. Për Martin Schulz-in, i cili aktualisht merr mbështetje maksimale në sondazhe, çështja kuptohet që është e pakëndshme. Zyra Evropiane për Luftimin […]

Continue Reading