Kristi Pinderi/ Ka vetëm një b…q… në Shqipëri: ky është Erion Veliaj.

Kristi Pinderi, aktivist i njohur në Shqipëri i cili për shumë kohë është kthyer edhe në ‘engjëllin mbrojtës’ në mbrojtje të të drejtave të komunitetit LGBT, ka sulmuar sot kryetarin e bashkisë Tiranë, Erion Veliaj. Pinderi thotë: Ka vetëm një b…q… në Shqipëri, në kontekstin simboliko-përshkrues të karakterit që ka kjo fjalë: ky është Erion Veliaj./ […]

Continue Reading

Nga Alfons Zeneli/ Turpi final dhe shoqëria në rrezik

Në fillim ishin te drojtur e te trembur, gati gati te brishte. Pastaj e shfaqen trembjen, friken dhe i ngriten si flamuj kauze njerezore per me pak frike, per me pak dhune, per me pak diskriminim dhe per me shume dashuri e tolerance. Zjarri me flaket shymengjyrshe ylberore u ndez. Vershuan bulevardeve duke demonstruar resurset […]

Continue Reading