Ja si Rama e quante kriminel Dritan Zaganin në prani të ambasadorit Donald Lu dhe asaj të BE-së. VIDEO

Vetëm 2 vjet më parë, kur denoncimi i atyre pak mediave të pa kapura dhe herë pas here i opozitës ishte intensifikuar, për të dhënë alarmin për atë që po ndodhte me kriminalizimin e gjithë vendit dhe shoqërisë nëpërmjet planit për kanabizim total të territorit, kryeministri Edi Rama organizoi një shoë gjigant në pallatin e […]

Vazhdo të lexosh

Dritan Zagani ka publikuar shkresën sekrete të ish-ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani

Ish-shefi i Antidrogës, Dritan Zagani ka publikuar shkresën sekrete të ish-ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani dërguar Zyrës Federale të Drejtësisë së Zvicrës që në më 25 mars 2016. Në letër shkruhej se shtetasi Dritan Zagani, bazuar në informacionet e Prokurorisë së Përgjithshme, vazhdon të jetë subjekt i shpallur në kërkim për drejtësinë shqiptare në bazë […]

Vazhdo të lexosh