Kreu i opozitës, Lulzim Basha, është pritur me entuziazëm nga qytetarë dhe simpatizant në qytetin e Cërrikut.

Kreu i opozitës, Lulzim Basha, është pritur me entuzizëm nga qytetarë dhe simpatizant në qytetin e Cërrikut. Duke i falenderuar për mikpritjen, ai tha se pas 8 vite dështim dhe keqqeverisje, njerëzit nuk durojnë më. Për këtë Basha kërkoi votën më 25 prill, që t’ja mbyllim të keqes derën dhe të filloj rruga e ndryshimit. […]

Vazhdo të lexosh