Braçe/ Ruani qetësinë, çdokush që ka hyrë nga Italia të vetëkarantinohet

Përmes një statusi në rrjetet sociale, ai bën thirrje qytetarëve të ruajnë qetësinë dhe të disiplinohen. Sipas Braçes, çdokush që ka hyrë nga Italia në Shqipëri gjatë javëve të fundit duhet të vetëkarantinohet për 14 ditë. Braçe thekson se të gjitha vendet me grumbullime të mëdha, veçanërisht shkollat duhet të 100-fishojnë kujdesin ndaj higjenës. Kujtojmë […]

Vazhdo të lexosh

Fuga: Atë drejtuesin që vendosi të mbyllte shkollën, do ta doja deputet a ministër

Akademiku Artan Fuga duket se e ka vlerësuar mjaft, vendimin e shkollës jopublike “Udha e Shkronjave” për të mbyllur dy javë shkollën në  një situatë kur shteti ka nevojë të përgatitet për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Drejtuesi i asaj shkolle, sipas Fugës, duhet të ishte deputet ose ministër për gjykimin e tij. “Nuk e di […]

Vazhdo të lexosh