Replikë e pakërkuar (jo koncension i pakërkuar) me gazetarin shqiptar Carlo Bollino

Nga Erl Kodra. Carlo Bollino, të bësh gazetari, e kam fjalën për gazetari prej vërteti, është krejt tjetër gjë nga shërbimi all inclusive që ti dhe “media” jote ofroni për Kryeministrin Edi Rama. E bëra këtë pohim që në krye, sepse ajo çfarë ti pretendon se bën në Shqipëri është lehtësisht e dallueshme, e lexueshme […]

Vazhdo të lexosh

Rruga e Arbrit i jepet me koncesion. Tarifa që do paguajë çdo makinë

Vendimi është marrë, në mbledhjen e djeshme te Këshillit të Ministrave, ku u miratua propozimi i kompanisë Gjoka Konstruksion, për ndërtimin e rrugës duke e shpërblyer atë edhe me një bonus prej 10 për qind të pikëve. Kjo e fundit ka kërkuar që rrugën ta ndërtojë për 46 muaj me, si dhe ka vendosur një […]

Vazhdo të lexosh

Edhe lojrat e fatit në duart e Olsi Ramës.

Përmes një koncesioni abuziv, Edi Rama i ka dhënë vëllait të tij Olsi Rama marrjen nën kontroll të aktivitetit të lojërave të fatit, me qëllim pastrimin e parave të pista. Në kundërshtim me të gjitha procedurat ligjore, koncesioni i është dhënë kompanisë, Mc Networking, e cila zyrtarisht figuron në pronësi të ortakut të Olsi Ramës, […]

Vazhdo të lexosh

Skandal: Vilma Nushi përfitoi 128 milion euro nga qeveria Rama

Janë 100 tendera në vetëm një vit, që rrumbullakosen në shumën prej 128 milion euro, që qeveria e Edi Ramës, ia ka dhënë Vilma Nushit përmes ministrit të tij të Shëndetësisë, Ilir Beqajt. ”Trimed” SHPK, me të cilën operon kryesisht sipërmarrësja Vilma Nushi në prokurime, rezulton të jetë kompania që ka fituar shumicëne tenderave në […]

Vazhdo të lexosh