LSI mbledh sot Komitetin Drejtues Kombëtar

Lëvizja Socialiste për Integrim do të mbledhë sot Komitetin Drejtues Kombëtar. Mbledhja do të zhvillohet në orën 12:00 dhe vjen në një kohë kur situata politike në vend është e tensionuar. Mbledhja vjen në një kohë kur po diskutohet edhe vazhdimi i koalicionit me PS. LSI ende nuk ka bërë të qartë qëndrimin e saj, […]

Vazhdo të lexosh

Nga Agim Xhafka: Quhet film filmi shqiptar?

Këto ditë zallamahi e madhe për lejimin apo ndalimin e filmave shqiptarë prodhuar në monizëm. Palët sjellin argumentat e tyre dhe debati ka hyrë në hulli ideologjike. Në fakt mendoj se çështja do shtruar në se filmi në atë periudhë quhet film apo jo. Më tej sikur thjeshtohet problemi. Para se të shfaq një opinion […]

Vazhdo të lexosh