Front Kombëtar opozitar, LSI-PD

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi ka hedhur e para, që pas zgjedhjeve të 25 qershorit, idenë e bashkimit të opozitës. Në komunikimet e saj, në media dhe forumet e LSI-së, ka theksuar idenë se bashkëpunimi me gjithë faktorët politikë dhe shoqërinë civile për të krijuar frymën e reagimit nga keqqeverisjes, është detyrë […]

Vazhdo të lexosh

Nga Erl Kodra/ Bajrami i Vogël, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Keku dhe Byreku

(Më ndje, o Skënderbe!) Më kujtohet falja e sivjetme e Bajramit të Madh në Sheshin “Skënderbej”. Pas një muaji sakrifice dhe përkushtimi ndaj Zotit gjatë Muajit të Shenjtë të Ramazanit, besimtarët mysliman shqiptarë, për mua më të mirët në botë, falën Fiter Bajramin. Menjëherë, vanitozët e përjetëshëm të fejsbukut publikuan një foto (mund të ketë […]

Vazhdo të lexosh

Alfred Serreqi: Nuk kam dhënë asnjëherë asnjë intervistë për “Gazetën shqiptare” në respekt të një vendimi që e kam marrë që në vitin 1997.

Më datë 20 shkurt “Gazeta Shqiptare” boton në faqen 6 një intervistë të lajmëruar në faqen e parë të saj, me titull “Alfred Serreqi: Shkëputja nga PD–ja në ‘97, ja çfarë ndodhi”. Së pari, dua të sqaroj të gjithë lexuesit dhe opinionin publik se unë, Alfred Serreqi, nuk kam dhënë asnjëherë asnjë intervistë, as intervistën […]

Vazhdo të lexosh