Incidenti/ Berlusconi shtrohet me urgjencë në spital

Një incident i ka ndodhur në shtëpinë e tij në Portofino ish-presidentit të Milanit dhe ish-kryeministrit të Italisë, Silvio Berlusconi. Lideri i Forza Italia është rrëzuar dhe ka përplasur kokën, pasi është penguar në një tapet brenda shtëpisë. Fatmirësisht nuk ka pasur asgjë të rëndë, por duke pasur parasysh edhe moshën e 80-vjeçarit, Berluskoni është […]

Vazhdo të lexosh