Aksidentohet këngëtari italian Andrea Bocelli

Andrea Bocelli është aksidentuar gjatë një aktiviteti në një fermë kuajsh në Pisa, Itali. Ai u rrëzua nga kali dhe pësoi një goditje në kokë, duke u transportuar më pas menjëherë në spitalin më të afërt. Andrea ka marrë mjekimin e nevojshëm nga mjekët e më pas përfaqësuesit e tij kanë shkruajtur në ‘Twitter’ se artisti gëzon […]

Vazhdo të lexosh

Çfarë ndodh nëse nuk flemë mjaftueshëm?

Çfarë ndodh nëse nuk flemë mjaftueshëm? Sëmuremi. Sistemi jonë i imunitetit është i ndërlidhur direkt me gjumin, dhe mungesa e gjumit e vështirëson punën e sistemit të imunitetit për t’i luftuar sëmundjet. Është më vështirë të mendoni logjikisht dhe të reagoni shpejt, gjë e cila mund të jetë e rrezikshme, e veçanërisht nëse nevojitet ndonjë reagim i […]

Vazhdo të lexosh