Tashmë facebook tregon parashikimin e plotë të motit.

Facebook ka lëshuar një tipar të ri që tregon parashikimin e plotë të motit. Këtë shërbim të ri të motit rrjeti social e ka lëshuar edhe në versionin e aplikacionit të saj mobil dhe versionin e faqes në desktop. Sipas një raporti të ri të publikuar në TechCrunch thuhet se në pjesën e re të […]

Continue Reading