Guxim Alimani/ Koha për të reaguar.

Lordi anglez Michael Bates,njekohesisht Minister britanik i deparmentit te ekonomise dha papritur doreheqjen pasi arriti me vonese ne Dhomen e Lordeve ku duhej te ishte ne nje interpelance.Vonesa ishe e pakonsiderueshme vetem 116 sekonda pra as dy minuta per aresye trafiku. Ky ishte Lord o miq dhe jo bythpalare si keto kurvat pabuksa tonet qe […]

Vazhdo të lexosh