Koalicioni PS-LSI prishet nesër/ Dokumentat

Deklarata e sotme Luan Ramës se më i rëndësishën sesa koalicioni është zhvillimi i zgjedhjeve normale, është një hap më shumë drejt shkatërrimit të procesit zgjedhor. Duke qenë se sipas kodit që përcakton rregullat e lojës PS – LSI dhe aleatët e tyre kishin deri nesër në 19 prill kohë për ta rregjistruar koalicionin mes […]

Vazhdo të lexosh

KOALICIONI PS-LSI PO MERR FLAKË, UJI PËR TA SHUAR ZJARRIN PO SHTERON

Gëzim Saliu Raporti  i DASH për drogën ishte një tjetër çështje në vazhdimësinë e problematikave që kanë përfshirë së fundmi koalicionin e majtë PS-LSI. Qëndrimet e vazhdueshme të LSI-së për problematikën e fenomenit të kanabisit as janë marrë parasysh nga socialistët qeveritarë, të cilët shpeshherë nuk kanë nguruar edhe të ironiozojnë deklaratat e aleatit. Kujtojmë […]

Vazhdo të lexosh

Çili njofton prishjen e koalicionit PS-LSI

Henri Çili, jo vetëm është rreshtuar krah Edi Ramën, por është shndërruar edhe një nga njerëzit dhe këshilltarët e tij më të afërt. Çili nuk e fsheh që kohët e fundit është i pajisur me informacion konfidencial për lëvizjet politike të pritshme, të kryeministrit. Kështu Çili deklaroi mbrëmë me bindje, se koalicioni PS-LSI do të […]

Vazhdo të lexosh