Nga Beqir Arifaj/ Të gjithë Pukjanët e dinë mirë. Nuk fitohet kredo politike as morale, duke hedhur baltë e duke shpifur

Edhe, pse është e pamundur të marrësh informacione të sakta, nganjëherë, ndodh që rastesia të të ndihmojë, e kështu ndodhi me emisionin “Hapur” të Puka TV. Krejt instiktivisht më erdhi në kujtesë një thënie e Erich Fromm: “Ka raste kur njeriu merr një kthesë të gabuar. Nuk lë gjë pa bërë për të përjetësuar idene […]

Vazhdo të lexosh

Drejtoria Arsimore bën tender benzine, kur në inventar ka vetëm makina me naftë

Ola Mitre Analisti i APPA: KLSH konstatoi edhe shkelje të tjera, “u vodh” 2% i tatimit të të ardhurave, Xhemollari: Abuzim me paratë publike. Drejtoria Arsimore Rajonale e Tiranës, përmes proceduarve të prokurimit publik ka blerë benzol, ndërkohë që në inventarin e këtij institucioni ka vetëm makina me naftë”. Kjo është një prej shkeljeve të […]

Vazhdo të lexosh

Kryetarja e Bashkisë Sarandë 129.4 milionë lekë dëme. KLSH e padit në prokurori

Kryetarja e Bashkisë së Sarandës, ish-drejtori i Shërbimeve Publike, tre anëtarë të Komisionit të Vlerësimit të Oferta (KVO) si dhe dy mbikëqyrës punimesh janë kallëzuar penalisht në Prokurori për shkak se i kanë shkaktuar shtetit një dëm prej 129.4 milionë lekësh. Kallëzimi është bërë nga Kontrolli i Lartë i Shtetit, i cili ka konstatuar një […]

Vazhdo të lexosh