Nga Klodian Tomorri/ Ky është terrorizëm

Ajo qe ndodh ne fushat bujqesore te Shqiperise eshte terrorizem i mirefillte. As me shume e as me pak, krim kunder njerezimit. Fiks Fare vertetoi dje se si te gjitha produktet bujqesore, pa perjashtim, modifikohen dhe manipulohen me hormone ne sasi te pakontrolluara. Rezultati? Ne dekaden e fundit vdekjet e parakohshme nga semundjet kardiovaskulare jane […]

Vazhdo të lexosh