Naço: KLD, llumi i sistemit të drejtësisë

Opozita ka vendosur të bojkotojë seancën e ditës së sotme, ku Kuvendi pritet të kalojë në votim një ndryshim në projektligjin e magjistraturës, votim që kërkon shumë të cilësuar, pra 84 vota. Në një dalje për mediat, ish-ministri i Drejtësisë, Nasip Naço, tha se anëtarët e KLD janë llum i sistemit të Drejtësisë, dhe se […]

Vazhdo të lexosh

Nis hetimi për 5 gjyqtarët që dhanë pafajsi për” Hakmarrjen”. Ja emrat e tyre.

Inspektorati i KLD-së filloi hetimin për të verifikuar dyshimet e arsyeshme të ngritura në media dhe në opinionin publik për shkelje disiplinore të gjyqtarëve të Gjykatës së Apelit për Krime të Rënda Tiranë. KLD-ja do të verifikojë veprimtarinë gjyqësore të gjyqtarëve të Gjykatës së Apelit për Krime të Rënda Tiranë, Alaudin Malaj, Artur Kalaja, Stavri Kallço, […]

Vazhdo të lexosh