Basha në Kishën e Jubës: Qoftë një fillim i ri jo vetëm për besimtarët katolik por për të gjithë shqiptarët

Prill, 04/2021 Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka qenë për vizitë tek Kisha e Jubës, në kuadër të festës së Pashkëve. Basha uroi të gjithë besimtarët Katolik për një Pashkë sa më të mbarë dhe për një fillim të ri për të gjithë. Lulzim Basha: Don Mirgeli faleminderit për mikpritjen. Ju uroj nga zemra […]

Vazhdo të lexosh