Kim Mehmeti: Rama një mandat të dytë? Absolutisht jo, madje edhe këtë mandate e ka pasur tepër.Foto+Video

Sipas Kim Mehmetit, Edi Rama është një gjysmë artist dhe asnjëherë nuk do të mund të bëhet as një udhëheqës i mirë . Sipas tij kryeministri ka një problem të madh me veten; “Mendon se ai është atje lartë dhe ne të gjithë të tjerët, jemi budallenj”. Rama është një artist i parealizuar. Ai edhe […]

Continue Reading