Kuvendi sapo ka rrëzuar kërkesën e Prokurorisë për heqjne e imunitetit të Tahirit

Kuvendi sapo ka rrezuar kerkesen e Prokurorise per heqjne e imunitetit te deputetit dhe ish ministrit te brendshem Saimir Tahiri. Kunder kane qene 75 deputete te mazhorances dhe 60 nga opozita. Votimi u krye ne menyre elektronike dhe te hapur. sprint.al

Continue Reading

KQZ rrëzon kërkesën e PS e LSI për shtyrjen e afateve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi të mos e marrë fare në shqyrtim kërkesën e PS-LSI për të shtyrë afatin e regjistrimit në KQZ. Kreu i KQZ, Denar Biba në përfundim të mbledhjes që zgjati 2 orë tha se “kjo është një kërkesë fisnike e dy partive, por nuk ka bazë ligjore. Kësisoj ne nuk detyrohemi […]

Continue Reading