Kur Edi Rama kërcënonte drejtorët e tij me vendin e punës për të mbledhur vota. VIDEO

Edi Rama ka bërë kryefjalë të fushatës së tij ndarjen e shtetit dhe administratës nga partitë. E ka zgjedhur këtë strategji jo vetëm si “mea culpa” për mënyrën si është sjellë Partia Socialiste me shtetin, por si sulm ndaj partive që ai pati në koalicion dhe që u ndau me marrëveshje llokma të administratës. Kryeministri […]

Vazhdo të lexosh