Adela Hoxha/ POEZI

SA NA KANE DASHUR DHE KEMI DASHUR?! Sa çaste thyejmë për ti ngjitur? Sa ngjitëm dhe prapë i kemi thyer. Sa dyer hapim për ti mbyllur, Sa kemi mbyllur për t’u rikthyer?!   Sa na kanë dashur dhe kemi dashur?! Sa kanë kaluar dhe s’kanë ndaluar? Sa kemi kthyer dhe prapë dashur, Sa na kanë […]

Vazhdo të lexosh