Zhduket Audi i famshëm ‘AA003GB’ i Tahirit.

U akuzua organi i akuzës si jo profesional, për faktin që brenda dy ditëve nga dalja publike e përgjimeve të Antimafias kërkoi heqjen e imunitetit të ish-ministrit të Brendshëm. Në fakt i gjithë ky “nxitim” i prokurorëve të grupit hetues kishte të bënte vetëm me një fakt, pengimin dhe mos dhënies kohë  sadopak Tahirit dhe […]

Vazhdo të lexosh