Zjarri i dyshimtë në Bibliotekë dhe zjarri amerikan që do djegë Ramën

Zjarri i dyshimtë në Bibliotekën Kombëtare që u zbulua “rastësisht” nga policia bashkiake duket i stisur në një moment të keq për Ramën. I ngjan një loje luftash nga skenarët tipik për të spostuar vëmendjen nga letra bombë e 6 senatorëve drejtuar Sekretarit amerikan të Shtetit Tillerson për rrezikun Rama ndaj demokracisë, zgjedhjeve dhe kapjes […]

Vazhdo të lexosh