Në Fier 35 persona votuan për 91, në Korçë 23 persona votuan për 63

Kryqëzimi i të dhënave nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vazhdon të prodhojë të dhëna interesante. Këtë herë këto të dhëna vijnë për qarkun e Fierit dhe të Korçës. Kështu, sipas të dhënave paraprake, në qarkun e Fierit janë 35 persona që kanë dhënë shenjat e gishtit për 91 votues. Ndërkohë, në qarkun e Korçës, janë […]

Continue Reading