Plarent Ndreca, është zyrtari që ka nxjerrë tezat e provimeve maturës, për përfitime politike.

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve, Plarent Ndreca, është zyrtari që ka nxjerrë tezat e provimeve maturës, për përfitime politike. Denoncimi bëhet nga ish kryeministri Sali Berisha, i cili i referohet një inspektori në provimin e zhvilluar disa ditë më parë. Ja çfarë shkruan Berisha në rrjetet sociale: “Ju informoj se Plarent […]

Vazhdo të lexosh