Pogradec/ Asgjesohen 308 kg mish i rrezikshëm. FOTO

AKU ka evidentuar 4 subjekte, 3 në Pogradec dhe 1 në Korçë, tregtonin mish të prodhuar në mënyrë tëkundraligjshme, pra nga kafshë të paregjistruar e identifikua, të cilat nuk i janë nënshtruar kontrollit të domosdoshëm veterinar para dhe pas therjes(ishin pa vulë dhe certifikatë veterinare) Konkretisht, trupa inspektuese e AKU ka konstatuar: 190 kg mish vici […]

Vazhdo të lexosh