Aspirina lufton kancerin

Disa studiues kanë ardhur në përfundim se një aspirinë në ditë mund t’ju mbajë larg doktorit. Sipas tyre, aspirini mund të reduktojë mundësitë për vdekjen nga kanceri. Instruktorja në Spitalin e Përgjithshëm Massachesttes, Yin Cao, ka prezantuar një studim mbi kancerin para Shoqatës Amerikane për Kërkimet e Kancerit, duke theksuar rolin e aspirinës në këto […]

Vazhdo të lexosh

Sa ndikon fasulja në shëndetin tonë?

Shkencëtaret kanë sjellë disa rezultate të reja për efektet pozitive që mund të ketë fasulja në shëndetin e njeriut. Studimet e fundit kanë treguar se fasulja mund të jetë një nga përbërësit kryesor të dietave, pasi që mund të zvogëlojë rrezikun e sëmundjeve të zemrës si dhe disa lloje të kancerëve. Rekomandohet që brenda javës, të […]

Vazhdo të lexosh