Të gjithë në dritare për të parë Juve-n

Një tifoz ka tentuar të bëjë të pamundurën për të parë ndeshjen Crotone-Juventus. Ai ka refuzuar të largohet nga spitali, pasi është munduar të bindë stafin se është ende i sëmurë, pasi dëshironte të qëndronte në dhomë për të parë Crotone-Juventus nga dritarja. Të gjitha 16 mijë biletat ishin shitur për këtë ndeshje dhe mundësia […]

Vazhdo të lexosh