Donald Trump konfirmoi sot në mbrëmje angazhimin e plotë të SHBA-së për sigurinë e Japonisë dhe Koresë së Jugut

Presidenti amerikan, Donald Trump konfirmoi sot në mbrëmje angazhimin e plotë të SHBA-së për sigurinë e Japonisë dhe Koresë së Jugut,pasi Kim Jong-un leshoi 4 raketa drejt Japonisë k “Presidenti Trump insistoi për angazhimin e plotë të SHBA-së në krahë të Japonisë dhe Koresë së Jugut përballë kërcënimit serioz nga Koreja e Veriut”, theksohet në […]

Vazhdo të lexosh