Basha homazhe tek monumenti i Adem Jasharit

Kryetari i Partisë Demokratike ka zhvilluar sot homazhe tek monumenti i Adem Jasharit në Tiranë, në përkujtim të rënies heroike të tij dhe të 55 Jasharëve të tjerë në Prekaz për pavarësinë e Kosovës. Basha tha se “trimëria dhe sakrifica e familjes Jashari për Kosovën e lirë është ndër aktet më të ndritura të historisë së […]

Continue Reading