Ish shefi i EURALIUS : Vlahutin dhe jo ai ishte autori i tekstit abuziv që ju dërgua Venecias.

Ish shefi i “EURALIUS” është kthyer për një vizitë private në Tiranë, më së shumti për t’u “pastruar” pas shkarkimit të tij, shkarkim që erdhi si pasoje e manipulimit të tekstit të reformës në drejtësi që ju dërgua Venecias. Burime për Syri.net bëjnë me dije se Devile është takuar privatisht me politikanë ku ju ka […]

Continue Reading