Katër ish-ministra, dy kryebashkiakë, dy deputetë dhe një ministër aktual i qeverisë pranë arrestimit

Burime shumë të besuara tregojnë se tashmë dosjet VIP janë në duart e ekspertëve ndërkombëtarë dhe në zyrën e Prokurorit të Përgjithshëm. Po hetohen dy deputetë, por pa zhurmë janë edhe dy deputetë të tjerë që po hetohen për korrupsion dhe veprimtari kriminale, shkruan albanianews1.al Po kështu mësohet se janë dy ish-ministra të PD, një ish-ministër […]

Vazhdo të lexosh