EDHE NJË HERË PËR “URDHRIN” E ARKITEKTIT DHE INXHINIERËVE NË SHQIPËRI!

Nga Besnik Aliaj. Të kesh mendim alternativ nuk është marrëzi, por është demokraci!—Po! Unë jam kundër “urdhrit” të arkitektit dhe inxhinierëve në Shqipëri, sidomos këtij urdhrit të propozuar me një projektligj që nuk respekton parimet shoqërore e ligjore, barazinë dhe të drejtën e përfaqësimit. Akoma më shumë, jam kundër një urdhri që synon të ngrihet […]

Vazhdo të lexosh