Ndryshimet në Qeveri/ Vihet Lena të punojë në sektorin e Prenës.

Nga Ilir Kalemaj Ndryshimet qeveritare na tregojnë disa gjëra: 1. Në republikën ekzekutive që kemi, kryeministri nuk është një primus inter partes sic duhej të ishte në një republikë parlamentare apo sic ishte krijuar tradita me ministra politikë dhe të fortë por qeveris si kryeministër me zv.ministra. 2. Pavarësisht qarkullimit kryesisht të të njëjtëve emra, […]

Vazhdo të lexosh