KLGJ kualifikon për në Gjykatë të Lartë, baxhanakun e Ben Blushit

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur të nis verifikimin kushteve ligjore për tre kandidatë për anëtarë të Gjykatës së Lartë. Mësohet se tre emrat e përzgjedhur janë Ilir Panda, Ervin Pupe dhe Sokol Sadushi. “Shqyrtimi i projektvendimeve të përgatitura nga Komisioni i  Zhvillimit të Karrierës: 1- “Për verifikimin e kushteve dhe kritereve ligjore për emërimin […]

Vazhdo të lexosh