Kritikoi ashpër PD-në/ Zbulohet foto e Ibsen Elezit me socialistin Safet Gjici.

Burime për “Hashtag.al” pohojnë se takimi mes tyre është zhvilluar  në hotel Gjallica në Kukës ditën e sotme. Nuk dihet se çfarë ka diskutuar Ibsen Elezi me socialistin Safet Gjici. Elezi kritikoi ashpër PD-në në kuvendin Kombëtar që u zhvillua një javë më parë. Po kështu Gjici u akuzua me dokumenta nga PD-ja një javë […]

Vazhdo të lexosh

Nga Fatmir Ali Guda/ Për të gjithë ata që Ibsen Elezin e njohën vetëm në kuvendin kombëtar të PD

Për të gjithë ata që Ibsen Elezin e njohën vetëm në kuvendin kombëtar të PD , padyshim që duhet ta dinë se mundësinë për bërë karrierë dhe për të shfaqur pakënaqësitë mbi funksionimin e partisë ai i ka patur edhe më parë! Megjithatë bëri shumë më mirë vonë, sesa kurrë. Po kush është Ibsen? Ai […]

Vazhdo të lexosh