Nga Artur Zheji: Zgjidhet Presidenti. Fytyra e hutuar e Ramës dhe fytyra e tendosur e Metës

Kryeministri ishte i hutuar dhe u ngatërrua sepse s’kishte votuar asnjëherë për një President, si edhe tha nëpër dhëmbë derisa komunikonte me sekretarinë e Musa Ulqinit dhe Vangjel Tavos. Kishte një fytyrë dukshëm të parelaksuar dhe të hutuar, për të mos thënë të vrerosur… Apo si një politikan që ka dhënë një “kapar” politik të […]

Continue Reading