Z Nishani, mos e dekretoni hetuesin e diktatorit dhe familjen e bandave të drogës.

Eshte nje rast i arte per Presidentin e Republikes per te mos e dekretuar si Minister ish hetuesin e diktatorit enver hoxha. Eshte ne doren dhe nderin e tij qe te ruaj te paster emrin e institucionit te tij duke mos e njollosur me dekretime te personave qe kane vene firmen e tyre mbi internime, […]

Continue Reading

Nga Sonila Meço: Hajt se folim

Nuk mund të kesh një ekonomi të bazuar në konsum nëse konsumatorët nuk e përballojnë dot konsumin”. Një rregull elementar që thënë kështu ngjan si një nga pohimet satirike në Facebook se “Ai që është i varfër nuk është i pasur”. Por me mënyrën si argumentohet situata ekonomike në vend nga vendimmarrësit, reagimet elementare janë […]

Continue Reading