Heqja e vizave/ Ambasada e Holandës: Raporti është i vërtetë, po e studiojmë

Ambasada e Holandës në Tiranë shprehet se dokumenti ku flitet me shqetësim për kriminalitetin në rritje të bandave shqiptare është në dorë të autoriteteve të ministrisë holandeze të Sigurisë dhe Drejtësisë. Dewi van de Weerd: Jemi në dijeni të artikujve në median holandeze sa i përket një raporti konfidencial të policisë holandeze, që i referohet përhapjes […]

Vazhdo të lexosh