Shtirja gjatë seksit, 7 histori të rrëfyera nga meshkujt

Shpesh mendohet që vetëm gratë shtiren se përjetojnë orgazëm gjatë raportit seksual. Por studimet e fundit duket se e përmbysin këtë pohim. Arsyen se përse edhe burrat mashtrojnë janë nga më të ndryshmet. Për këtë arsye janë marrë në studim 7 persona për t’i pyetur mbi arsyet që i çojnë për të mashtruar. 1. “Ish […]

Continue Reading

Nga Erl Kodra/ Po, ti ke hyrë në Histori o pervers

Po, ti ke hyrë në Histori o pervers, por tek Kapitulli i Zi i Historisë së Shqipërisë. Do të rrosh aty, përjetësisht. Pervers. Nuk mund të gjendet fjalë tjetër që të shkon më për hosh për të përshkruar saktësisht krejt qenien tënde. Doza e perversitetit tënd ngre nivelin çdo të dielë mbrëma, kur ti del […]

Continue Reading

Nga Basir Çollaku/ Spiunët e sigurimit, mjerisht një histori suksesi në Shqipëri..

Jane shume. Fatkeqesisht jane teresisht ata edhe pas viteve 90-te e ne vijim, kontrollore te jetes politike, ekonomike, mediatike, vendimmarrese ne Shqiperi. Ata nuk kane deshtuar vete, por kane bere te deshtuar kete vend. Duke e kthyer ne nje saraj te tyrin dhe njerezve te sojit te tyre. Partite politike, te gjitha, majtas sigurisht por […]

Continue Reading