Nga Sokol Gjoni/ Dita e heshtjes zgjedhore dhe ‘Te heshturit’ e kësaj fushate.

Si pa e kuptuar dhe si pa e ndjerë arritëm në ditën e heshtjes zgjedhore, çka presupozon përfundimin e fushatës elektorale për zgjedhjet e përgjithshme të 25 qershorit 2017. Të çorollopsur nga butaforia e shfaqur e palëve pjesëmarrëse në këtë mizanskenë zgjedhore, padyshim ajo që krijoi kontrastin e zbehtë të ngjyrave të kësaj fushate këtu […]

Vazhdo të lexosh