Vlorë/ Zbulohen 20 parcela me kanabis

Policia e qytetit bregdetar ka konstatuar parcelat pas patrullimit me helikopter në fshatrat e thellë të Lapardhasë, Kuçit, Gjormit dhe Treblovës. Rreth 20 parcela me hashash janë evidentuar nga policia e Vlorës në fshatrat e zonës së lumit të Vlorës. Hetimet vijojnë për zbulimin edhe të personave përgjegjës.

Vazhdo të lexosh