Shpërthen Adi Krasta/ Në psiqikën e frustruar e të lodhur të popullit tim, përgjimet dhe zëri i shqueshëm i ministrave hajdutë. VIDEO

Në monologun “Përballja me propagandën” Adi Krasta analizon qeverisjen e dy partive që në dukje pretendojnë që janë të ndryshëm. Megjithë kërkesën e qytetarëve për një qeverisje më të ndjeshme dhe më të përulur se ajo e mëparshmja, ai thotë se kjo nuk ndodhi, pasi arroganca shtetërore shkakton stepje të njeriut të zakonshëm dhe gjunjëzon […]

Vazhdo të lexosh