Konservatorëve britanikë: Në Shqipëri duhet një qeveri teknike

Përfaqësuesi i lartë i konservatorëve britanikë Daniel Hannan ka mbështetur protestën e opozitës dhe kauzën e tyre për zgjedhje të lira dhe të ndershme. Në një intervistë për Top-Channel, ndër të tjera ai ka thënë se është e nevojshme krijimi i një qeverie teknike. Pyetje: Jeni në Shqipëri për të marrë pjesë në samitin e […]

Continue Reading