Çështja” Gulf”/ Kush e dekonspiroi prokurorinë?

Menaxheri i kompanisë së naftës “Gulf”, Albano Aliko është fshehur sapo është vënë në dijeni për nisjen e hetimeve të prokurorisë së Tiranës, e cila ka rregjistruar procedim penal për akuzën e “Mashtrimit me shuma të mëdha”. Ndërkohë në një dokument që zotëron “Shqiptarja.com”, administratori i kësaj kompanie gjeorgjiani Irakli Svanidze, është tërhequr nga drejtimi […]

Continue Reading

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje të frikshme. 1 l naftë 172 lekë

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje ditët e fundit me 4-5 lekë për litër tek operatorët më të mëdhenj, duke reflektuar shtrenjtimin e naftës në tregjet ndërkombëtare. Kastrati, operatori më i madh në treg, e shet naftën me 172 lekë dhe benzinën me 173 lekë, më një rritje prej 4 lekë për litër. Edhe Eida, […]

Continue Reading