Kamioni me 8 ton kanabis/ Nën hetim agjencia e gruas së Qazim Sejdinit.

Prokuroria ka përfshirë në hetime dhe agjencinë doganore “Ujori shpk”. Nga të dhënat e Qendrës së Regjistrimit të Bizneseve rezulton se kjo kompani është në pronësi të bashkëshortes së kryetarit të Bashkisë së Elbasanit. Agjencia doganore, që ka kryer procedurat e tranzitimit në Shqipëri të kamionit që vinte nga Maqedonia dhe që është bllokuar me […]

Vazhdo të lexosh

Albana Vokshi: Krijohet rrjeti Mbarëshqiptar i Forumeve Politike të Grave, nismë e Lidhjes Demokratike të Gruas së Shqipërisë

Kosovë, Gëzuar Ditën e Pavarësisë ! Mirënjohje luftëtarëve të lirisë së Kosovës në një shekull përpjekje për të mbajtur në jetë kombin shqiptar. Në Tiranë me koleget nga Prishtina, Gjakova, Tetova, Gostivari dhe Ulqini firmosëm deklaratën e angazhimit për krijimin e Rrjetit Mbarëshqiptar të Forumeve Politike të Grave, nismë e Lidhjes Demokratike të Gruas së […]

Vazhdo të lexosh