Nga Edison Ypi/ Greku i gjakut.

Dy lezhjanë me xhepat bosh ardhur në Athinë më këmbë. Një matjan sykaltër leshverdh i bindur se ishte gjerman dhe duhej të shkonte të jetonte ku i përkiste, në Gjermani, ku me siguri do kishte sukses të madh, nje ditë e kapi fshesa e hodhi në Kakavijë. Një minoritar gjysëm i çmendur që qante fshehtas; […]

Vazhdo të lexosh