I ofron 2 milionë dollarë për të fjetur me të, aktorja e refuzon

Një miliarder kinez është refuzuar nga aktorja, Greice Santo, të cilës i ka ofruar rreth 2 milionë dollarë për të fjetur me të 6 herë në muaj. Duket se Daryl Katz është fiksuar pas yllit të ‘Jane The Virgin’ dhe ka ofruar për të një çmim dyfish më të madh se shuma që i ofrohet […]

Continue Reading